x
Käytämme sivustolla evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.Hyväksy

Vaasan Kaupunginorkesteri - Kevään konsertit!

23.2.–6.5.2023

Vaasan kaupunginorkesterissa soittaa 31 muusikkoa. Orkesterin ylikapellimestari on Tomas Djupsjöbacka ja nnimikkosäveltäjä Markus Fagerudd. Orkesteri konsertoi pääsääntöisesti Vaasan kaupungintalon Juhlasalissa, joka sijaitsee Vaasan keskustassa. Sinfoniakonserttien lisäksi orkesteri tekee muun muassa viihde- ja koululaiskonsertteja sekä eri musiikinlajeja yhdisteleviä konsertteja.

Post image

Seinäjoen kaupunginorkesteri - Kevät 2023

9.3.–21.4.2023

Senäjokisalissa. Seinäjoen kaupunginorkesterin (SKOR) vakituiseen miehitykseen kuuluu jousikvintetti ja puhallinkvintetti, niinpä orkesterin toiminnan painotuksena on kamarimusiikki. SKOR esittää säännöllisesti myös sinfoniamusiikkia. Konserteissamme tullaan esittämään entistä vaihtelevampaa klassista orkesterimusiikkia. Hylkää ennakkoluulosi, heittäydy musiikin pyörteisiin ja luo omat mielikuvasi sävelistä SKORin seurassa!

Post image

Vaasa Baroque

5.–5.4.2023

Johannespassio Vaasan kirkossa: Vaasa Baroque Ensemble, NOX, Vaasan kaupunginorkesteri
Kajsa Dahlbäck & Anthony Marini, musiikin johto
Katariina Heikkilä, Niall Chorell, Sampo Haapaniemi, Kriastian Lindroos, solistit
Frank Berger & Tobias Lönnqvist, dramatisointi ja visualisointi

 

Post image

Vaasan Kuorofestivaali XXIX

18.–21.5.2023

Vaasan Kuorofestivaali on kansainvälinen laulu- ja kuoromusiikin suurtapahtuma, joka on avoin kaikille kuoroille ja lauluyhtyeille. Tule Kuorofestivaalille näkemään, kokemaan ja kuulemaan monipuolisia ja vaikuttavia konserttielämyksiä. Nähdään toukokuussa!

Post image

Ilmajoen Musiikkijuhlat

8.–18.6.2023

Ilmajoen Musiikkijuhlat on toiminut vuodesta 1975 alkaen. Tapahtuma tuottaa upeita, kotimaisia ooppera- ja konserttielämyksiä Etelä-Pohjanmaalla, Kyrönjoen perinnemaisemissa. Kesäkuussa 2023 esitetään 14. omatuottama, kotimainen kantaesitys "Armi"-ooppera, joka piirtää vahvan naisen muotokuvan, Armi Ratian tarinan. Sävellys: Eeva Kontu, libretto ja ohjaus: Heta Haanperä. Nimiroolissa mezzosopraano Lilli Paasikivi.

Post image

Kaskisten Musiikkikesä

13.–16.7.2023

Kaskisten Musiikkikesä järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2007 ja sen jälkeen vuosittain heinäkuussa. Tapahtuman aikana järjestetään 4-5 päivän aikana useita konsertteja kotimaisten ja kansainvälisten kamarimuusikoiden kanssa. Festivaalin taiteellisina johtajina toimivat vuodesta 2019 lähtien Anna-Mari Peltonen ja Samuli Peltonen. Konserteissa on vuosittain noin 600 kävijää.

Post image

Lohtajan Kirkkomusiikkijuhlat

25.–30.7.2023

Lohtajan Kirkkomusiikkijuhlat on perustettu vuonna 1978. Yli neljänä vuosikymmenenä juhlat ovat levittäytyneet myös muualle Kokkolaan ja Keski-Pohjanmaalle. Festivaali esittelee kirkkomusiikin  sen koko rikkaudessa ja tuo esiin uutta kirkkomusiikka. Kirkkomusiikkijuhlat on vakiinnuttanut toimintansa kulttuurikentällä laadukkaana, lämminhenkisenä ja helposti lähestyttävänä tapahtumana.

Post image

Korsholman Musiikkijuhlat

26.7.–2.8.2023

Kesän 2023 ohjelman suunnittelee uusi taiteellinen johtaja Jan-Erik Gustafsson. Huippusellistin luomat konserttikokonaisuudet ovat mielenkiintoisia niin vanhoille kuin uusillekin kuulijoille. Korsholman Musiikkijuhlat jatkaa kestävän kehityksen prosessiaan. Nyt huomio kiinnittyy kierrätykseen ja Itämeren tilanteeseen.

Post image

Kokkolan SyysKamari

16.–19.8.2023

Tänä vuonna Kokkolan SyysKamari juhlii viisivuotista taivaltaan. Iloksemme saamme jälleen kutsua Kokkolaan upean joukon taiteilijoita, hyviä ystäviämme, eri puolilta Eurooppaa esiintymään ja nauttimaan musisoinnista kanssamme. Ohjelmistossa on luvassa vielä toteutumattomia haaveita kamarimusiikkikirjallisuuden klassikoista sekä yllättäviä uutuuksia, myös taiteelliselle johdolle kustomoitu tilausteos Mikko Pelliseltä.

Post image

RUSK Kamarimusiikkia Pietarsaaressa 10 vuotta!

21.–25.11.2023

RUSK-festivaali on marraskuun lopulla vuosittain Pietarsaaressa järjestettävä festivaali, jossa yhdistyvät korkeatasoinen kamarimusiikki ja eri taiteenalat. Festivaalin perustivat vuonna 2013 klarinetisti Christoffer Sundqvist ja säveltäjä Sebastian Fagerlund. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii vuodesta 2020 alkaen kapellimestari Anna-Maria Helsing.

Post image
Top