x
Käytämme sivustolla evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.Hyväksy

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri

6.–17.12.2022

Itsenäisyyspäivän konsertti 6.12.2022 klo 15.00 Snellmansalissa (KULLERVO). Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri vierailee säännöllisesti kotimaassa ja ulkomailla. Taiteellinen johtaja on ruotsalainen viulutaiteilija Malin Broman. Kotimaisten säveltäjien lisäksi tiiviitä yhteyksiä on luotu Pohjoismaiden ja Baltian säveltäjiin. Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri viettää 50-vuotisjuhliaan vuonna 2022.  

Post image

Seinäjoen kaupunginorkesteri

9.–10.12.2022

Seinäjoen kaupunginorkesterin (SKOR) vakituiseen miehitykseen kuuluu jousikvintetti ja puhallinkvintetti, niinpä orkesterin toiminnan painotuksena on kamarimusiikki. SKOR esittää säännöllisesti myös sinfoniamusiikkia. Konserteissamme tullaan esittämään entistä vaihtelevampaa klassista orkesterimusiikkia. Hylkää ennakkoluulosi, heittäydy musiikin pyörteisiin ja luo omat mielikuvasi sävelistä SKORin seurassa!

Post image

Vaasan Kaupunginorkesteri

14.–14.12.2022

Joukukonsertti 14.12. Mustasaaren kirkossa. Vaasan kaupunginorkesterissa soittaa 31 muusikkoa. Orkesterin ylikapellimestari on Tomas Djupsjöbacka ja nnimikkosäveltäjä Markus Fagerudd. Orkesteri konsertoi pääsääntöisesti Vaasan kaupungintalon Juhlasalissa, joka sijaitsee Vaasan keskustassa. Sinfoniakonserttien lisäksi orkesteri tekee muun muassa viihde- ja koululaiskonsertteja sekä eri musiikinlajeja yhdisteleviä konsertteja.

Post image

Vaasan Oopperakuoro ry

14.1.–3.2.2023

Vaasan Oopperakuoro järjestää konsertteja ja osallistuu yhteistuotantoihin yhdessä Vaasan kaupunginorkesterin ja Vaasan kaupunginteatterin kanssa. Pohjalaiset-oopperan ensi ilta 14.1.2023.  Leevi Madetojan vuonna 1924 ensi-iltansa saanut Pohjalaisia onnistuu edelleen koskettamaan nykyihmistä.

 

Post image

Kaustisen Kamarimusiikkiviikko

27.1.–4.2.2023

Tapahtuman uutena taiteellisena johtajana vuonna 2023 aloittaa alttoviulisti Tiila Kangas. Tulevina vuosina ohjelmiston keskiössä on kamarimusiikkiviikon perustaja, säveltäjä Pehr Henrik Nordgrenin (1944-2008) juosikvartettotuotanto. 

Post image

Ilmajoen Musiikkijuhlat

1.–20.6.2023

Ilmajoen Musiikkijuhlilla kuullaan kotimaista oopperaa ja upeita konsertteja. Kesällä 2023 nähdään ja koetaan oopperaensi-ilta Armi Ratian tarinasta. Ooppera luo muotokuvan, jossa vahvana tunnettu nainen yrittää asettua itsensä kokoiseen muottiin. Miten siinä käy, se nähdään ensi kesänä Ilmajoen oopperaesityksissä!

Post image

Kaskisten Musiikkikesä

13.–16.7.2023

Kaskisten Musiikkikesä järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2007 ja sen jälkeen vuosittain heinäkuussa. Tapahtuman aikana järjestetään 4-5 päivän aikana useita konsertteja kotimaisten ja kansainvälisten kamarimuusikoiden kanssa. Festivaalin taiteellisina johtajina toimivat vuodesta 2019 lähtien Anna-Mari Peltonen ja Samuli Peltonen. Konserteissa on vuosittain noin 600 kävijää.

Post image

Kokkolan SyysKamari

14.–17.9.2023

Tänä vuonna Kokkolan SyysKamari juhlii viisivuotista taivaltaan. Iloksemme saamme jälleen kutsua Kokkolaan upean joukon taiteilijoita, hyviä ystäviämme, eri puolilta Eurooppaa esiintymään ja nauttimaan musisoinnista kanssamme. Ohjelmistossa on luvassa vielä toteutumattomia haaveita kamarimusiikkikirjallisuuden klassikoista sekä yllättäviä uutuuksia, myös taiteelliselle johdolle kustomoitu tilausteos Mikko Pelliseltä.

Post image
Top