x
Käytämme sivustolla evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.Hyväksy

Uutuus! Bothnia Classic -konserttipassi!

1.2.–31.5.2024

Tee oma kulttuurimatkasi, hae oma konserttipassisi! Kerää leimoja ja saat ilmaisen konsertin tai vaihtoehtoisesti hintaedun oopperaesitykseen. Korkeatasoista musiikkia ympäri vuoden Pohjanmaan alueella. Tutustu tarjontaan kotisivuillamme ja varaa oma kohteesi! Yhdistä mukaan hyvä ruoka ja ehkäpä hotelliyö. Tutustu jäsenorganisaatioidemme oheisohjelmaan. Olemme lähempänä kuin luuletkaan.

 

Post image

Seinäjoen kaupunginorkesteri, kevät 2024

22.2.–16.5.2024

Seinäjoen kaupunginorkesterin kevätohjelma on julkaistu. SKORin vakituiseen miehitykseen kuuluu jousikvintetti ja puhallinkvintetti, niinpä orkesterin toiminnan painotuksena on kamarimusiikki. SKOR esittää säännöllisesti myös sinfoniamusiikkia. Konserteissamme esitetään entistä vaihtelevampaa klassista orkesterimusiikkia. Hylkää ennakkoluulosi, heittäydy musiikin pyörteisiin ja luo omat mielikuvasi sävelistä SKORin seurassa!

Post image

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri, kevät 2024

23.2.–17.5.2024

Kevätkausi 2024 on nyt julkaistu kotisivuillamme! Monipuoliseen konserttitarjontaan pääsee nyt tutustumaan klikkaamalla linkkiä. Luvassa on musiikkia gregoriaanisesta laulusta kantaesityksiin, sekä yhteisproduktioita ja vierailuja huippuartisteilta kuten mezzosopraano Anne Sofie von Otter ja pianisti Angela Hewitt.

  

Post image

Vaasan Kuorofestivaali XXX

9.–12.5.2024

Vaasan Kuorofestivaali on kansainvälinen laulu- ja kuoromusiikin suurtapahtuma, joka on avoin kaikille kuoroille ja lauluyhtyeille. Festivaalit juhlivat ensi vuonna 30 vuotista juhlavuotta. Ilmoittautuminen juhlavuodelle avataan 1.12. samaan aikaan julkistetaan festivaalin pääkonsertit. Nähdään Toukokuussa! Kuva: Kipinät-kuoro.

Post image

Kaskisten Musiikkikesä

12.–13.5.2024

Kaskisten Musiikkikesä on tarjonnut jo 15 vuoden ajan yleisöä valloittavia kesäkonsertteja heinäkuisen festivaaliviikon aikana Kaskisissa merellisissä maisemissa.
Seuraava kesäfestivaali järjestetään heinäkuussa 2025.Vuonna 2024 järjestämme kuitenkin yksittäisiä konsertteja. Keväinen äitienpäiväkonsertti 12.5.2024 klo 16. Solistina tenori Mika Nisula.

Post image

Ilmajoen Musiikkijuhlat

7.–17.6.2024

Ilmajoen Musiikkijuhlat on toiminut vuodesta 1975 alkaen. Tapahtuma tuottaa upeita, kotimaisia ooppera- ja konserttielämyksiä Etelä-Pohjanmaalla, Kyrönjoen perinnemaisemissa. Kesäkuussa 2023 esitetään 14. omatuottama, kotimainen kantaesitys "Armi"-ooppera, joka piirtää vahvan naisen muotokuvan, Armi Ratian tarinan. Sävellys: Eeva Kontu, libretto ja ohjaus: Heta Haanperä. Nimiroolissa mezzosopraano Lilli Paasikivi.

Post image

Lohtajan Kirkkomusiikkijuhlat

23.–28.7.2024

KOE KIRKKOMUSIIKIN KOKO KIRJO
Ensi kesänä ohjelmassa mm. Tarinoita taivaasta ja tien päältä; Pekka Simojoki & Anna-Mari Kaskinen, Sacred consert - Anu Komsi & Marzi Nyman, Bachin Hengessä - Minna-Leena Lahti & Kentala Consort. Taiteellinen johtaja: Juhani Lamminmäki. 

Post image

Korsholman Musiikkijuhlat

24.–31.7.2024

Kesän 2024 ohjelman suunnittelee toista kertaa taiteellinen johtaja Jan-Erik Gustafsson. Huippusellistin luomat konserttikokonaisuudet ovat mielenkiintoisia niin vanhoille kuin uusillekin kuulijoille. Korsholman Musiikkijuhlat jatkaa kestävän kehityksen prosessiaan. Nyt huomio kiinnittyy kierrätykseen ja Itämeren tilanteeseen.

Post image

Kokkolan SyysKamari

21.–24.8.2024

Kokkolan SyysKamari järjestetään vuosittain elo- syyskuussa. Taiteilijat ovat maamme menestyneimpiä nuoren polven artisteja. Kokkolan SyysKamarin tärkeimpiä toimintaperiaatteita on tuoda nuoret virtuoosit yhteen nauttimaan kamarimusisoinnista intiimissä ympäristössä. Tulos on ainutlaatuinen kattaus kamarimusiikkia aina barokista nykypäivään. Festivaalin taiteelliset johtajat: Antto Tunkkari, sello ja Pauli Pappinen, kontrabasso.

Post image

ISFÅGLARNA - kamariooppera Kokkolassa

25.10.–9.11.2024

Keski-Pohjanmaan Kamarioopperan tilausteos ISFÅGLARNA on visuaalinen huikea opperaa, joka kertoo kreikkalaiseen mytologiaan perustuvan rakkaustarinan. Säveltäjä: Olli Kortekangas, libretto: Johan Bargum, ohjaus: Ville Saukkonen. Näytökset Kokkolassa, Pietarsaaressa ja Helsingissä.  

Post image

RUSK Kamarimusiikkia Pietarsaaressa

19.–23.11.2024

2024: Kaipuun Kauneus 
RUSK-festivaali on marraskuun lopulla vuosittain Pietarsaaressa järjestettävä festivaali, jossa yhdistyvät korkeatasoinen kamarimusiikki ja eri taiteenalat.  Festivaalin taiteellisena johtajana toimii vuodesta 2020 alkaen kapellimestari Anna-Maria Helsing.

Post image

Kaustisen Kamarimusiikkiviikko

17.–26.1.2025

Kaustisen kamarimusiikkiviikko syntyi vuonna 1979 Kaustiselle asettuneen säveltäjä Pehr Henrik Nordgrenin (1944–2008) aloitteesta. Nordgren halusi tarjota paikkakuntalaisille mahdollisuuden kuulla klassista musiikkia ja saada taide-elämyksiä keskellä kylmintä talvea. Tapahtuman taiteellisena johtajana v. 2023 alttoviulisti Tiila Kangas

Post image
Top